MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Sos aioli z majonezu i czosnku to pyszny dodatek wywodzący...
fot. Getty images - zdjęcie ilustracyjne

Najlepsze sosy do sałatek i pieczonych warzyw. Sprawdź doskonały sos do sałatki greckiej i Cezar. Wypróbuj sposób na odchudzenie majonezu

Aioli - sos do jajek, ryb, pieczonych warzyw

Sos aioli z majonezu i czosnku to pyszny dodatek wywodzący się z kuchni hiszpańskiej, choć można napotkać go w kuchni włoskiej i francuskiej. To znakomity sos do jajek, ryb oraz pieczonych warzyw. Sprawdź przepis.

Zobacz również

Policyjna akcja "Prędkość" w Grudziądzu: blisko 100 wykroczeń i rekord prędkości vw

NOWE
Policyjna akcja "Prędkość" w Grudziądzu: blisko 100 wykroczeń i rekord prędkości vw

Profanacja figury Maryi w Żarach. Wandale poszukiwani przez policję

Profanacja figury Maryi w Żarach. Wandale poszukiwani przez policję

Polecamy

Uważaj w wakacje! Roznoszą tropikalną chorobę w UE. Pierwsza szczepionka na wirus

Uważaj w wakacje! Roznoszą tropikalną chorobę w UE. Pierwsza szczepionka na wirus

Życiowe rewolucje, przypływ gotówki i gorące uczucie. To czeka cię w lipcu

TYLKO U NAS
Życiowe rewolucje, przypływ gotówki i gorące uczucie. To czeka cię w lipcu

Latem robię placki z młodych ziemniaków. Wychodzą chrupiące i pyszne

HIT DNIA
Latem robię placki z młodych ziemniaków. Wychodzą chrupiące i pyszne